Hodnocení firmy M&M reality holding, a.s.

*
*
*
*
*
25 hodnocení
Marten.dana1973
9.8.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, Dnes to byla moje první schůzka a pro mě poslední . jelikož hledám dům v okoli Přišimas. Po schlédnuti domu ,nic konkrétním jsme se nedomluvili. Po schůzce mi P Jeroshenko dal tiskopis abych vyplnila a podepsala. Ptala jsem se proč ? Odpověď byla ,, kdyby došlo k vykrádání domu tak mám tímto vlastně doklad že jsme opustili dům,,,Nesouhlasila jsem s podepsáním a s rozloučenim nasedla do auta . Na tož pan Jerosčenko mě následoval svým autem a v těsně blízkosti za mnou a to pokračovalo tak jeden km. Odbočila jsem a on projel jako gauner a pak jsem jela dál a za chvíli se vyřítil přede mnou . Toto chování mě opravdu vyděsilo a chtěla bych aby firma dala na vědomí nepřípustné chování a vynucování se podepsat tiskopis kde byl i uvedena částka domu k zaplacení . Absolutní nestoudnost a gaunerstvi pana Jerosčenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Josef B.
25.7.2018
*
*
*
*
*

Realitní kancelář opakovaně nabízí zrekonstruované byty s reálnými fotografiemi. Po oslovení a jednání ale zjistíte, že jde o vizualizace, které neodpovídají ani rozložení ani stavu nemovitosti a nejsou ani v průběhu realizace. prostě nafotí krásný byt a jeho fotografie přiřadí starému vybydlenému s jinými dispozicemi, jako že se jej můžete podle fotografií upravit. Navíc nesedí ani adresa a popis, tedy záměrně se snaží popsat lokalitu tak, že si každý myslí, že je to ta jeho preferovaná. Při jednání vysloveně lžou, dokud se Vám nepodaří zjistit skutečnost a ze lží je fakty usvědčit. Potom drze tvrdí, že to je normální obchod. Jsou to praví a nefalšovaní šmejdi na poli nemovitostí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Josef
20.7.2018
*
*
*
*
*

Co se týče pobočky v Ústí nad Labem,tak jsem snad neviděl nic horšího.Po telefonické domluvě už se nikdo neozval.Trvalo 14 dní,dostat z nich odpověď alespoň emailem."Makléři" si mě mezi sebou přehazovali.S tvrzením,že to mají jen jako "vedlejšák" a zrovna nemají čas.Tak ať se ozvu jinému.Kdyby den,dva,nebo tři,ale 14?K nemovitosti jsem se nakonec ani vůbec nedostal.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
horkadana
4.7.2018
*
*
*
*
*

Koupila jsem u MM v Novém Boru zahradu,makléř p. Weiss ochotný vše vysvětlil, ukázal,jednání bezvadné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
wiedrsen7
30.4.2018
*
*
*
*
*

Veliký pozor na Roberta Červenku MM reality na pobočce v Hořovicích, utekl se zálohou a nereaguje na telefony!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
M&M reality holding, a.s.
M&M reality holding, a.s. 11.6.2018

Prosím účastníka tohoto hodnocení wiedersen7 o vysvětlení tohoto nařčení mé osoby. Můžeme se sejít v naší kanceláři v Hořovicích a vše osobně probrat. Robert Červenka MM reality 607173694

wiedrsen7
30.4.2018
*
*
*
*
*

Veliký pozor na Roberta Červenku MM reality na pobočce v Hořovicích, utekl se zálohou a nereaguje na telefony!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
keinay
23.1.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, měl jsem zájem o koupi pozemku od zprostředkovatele MM reality. Po přečtení recenzí na tuto RK jsem požádal přítele – právníka o ošetření eventuální kupní smlouvy s tím, že v žádném případě nechci s RK uzavírat předkupní či rezervační smlouvu – důsledek recenzí. Makléř mne však neustále tlačil k podpisu a zaplacení rezervace, prý je mou povinností respektovat metodiku firmy. Když jsem namítl, že jako zákazník a ten, který přínáší jeho firmě peníze nic takového respektovat nemusím, došel mi mail, nad kterým mi zůstal rozum stát. Odpověď makléře této RK jsem si dovolil zkopírovat : „děkuji za zprávu a Vaše rozhodnutí respektuji. Pan prodávající je náš klient. Vy jste jen a jen zájemce, takže pokud nerespektujete náš postup, bohužel se nedohodneme. Vy jste mi napsal, že rezervační smlouvu nevyžadujete, ale jestli ji vyžaduje prodávající nebo RK Vás již nezajímalo. Byl jsem ochotný ustoupit, podepsat rovnou kupní smlouvy. Pořád ale s právníkem nejste spokojeni.“ Rychle jsem vycouval a pozemek ani MM reality už nechci vidět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
michal.sklenar
15.1.2018
*
*
*
*
*

Rád bych poděkoval paní Márové z M&M REALITY za bezvadný a rychlý servis při koupi bytu. Sklenář

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
blanes.1966
7.10.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den,kontaktoval mě pan makléř z pobočky v Tachově na základě mého inzerát,kde bylo napsáno,že není určený pro Rk,když se představil tak jsem zopakovala,že si nepřeji prodej s realitní kanceláří a že se s ním budu bavit jen pokud zastupuje zájemce,pán mě ujistil,že zájemce má a domluvil si schůzku,na kterou dorazila jeho spolupracovnice,znovu jsem řekla,že nemám zájem o prodej prostřednictvím RK a světe div se o několik týdnů jsem objevila svůj pozemek na stránkách M&M realit a o 100tis.dražší než je moje cena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
pe206
26.9.2017
*
*
*
*
*

I přes výslovnou formulaci v soukromém inzerátu RK nevolat mne makléř této realitky obtĕžoval. JS

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Krakovská 1675/2
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa