Hodnocení firmy M&M reality holding, a.s.

*
*
*
*
*
23 hodnocení
erben_tom
11.12.2018
*
*
*
*
*

Oblastní ředitel pro středočeský kraj a hlavní město Prahu (nechci přímo jmenovat) absolutně neumí dodržet slovo. Na nějakou komunikaci s jeo kanceláří jsem čekal přes dva týdny, kdy jsem se připomněl, vymyslel si email, který mi údajně posílal, přislíbil telefonát následující den, který se samozřejmě opět nekonal. Velice doporučuji, pokud budete chtít prodávat nemovitost v těchto lokacích, nesvěřovat takto nespolehlivému partnerovi.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Tomáš Suchomel
19.11.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, makléř Karel Štěpka, M&M Česká Lípa-překvapivě otevřený přístup, vše zařízeno k naší spokojenosti (jako kupující). Děkuji Tomáš Suchomel, Děčín

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Lukáš
4.10.2018
*
*
*
*
*

Přes tuto realitku máme koupený barák, který budeme dávat rekontrukcí ještě trochu do kupy. Ale musím říct, že nebýt makléře tak by to všechno bylo na mnohem delší dobu a odpadli nám i starosti.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
horkadana
4.7.2018
*
*
*
*
*

Koupila jsem u MM v Novém Boru zahradu,makléř p. Weiss ochotný vše vysvětlil, ukázal,jednání bezvadné.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
keinay
23.1.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, měl jsem zájem o koupi pozemku od zprostředkovatele MM reality. Po přečtení recenzí na tuto RK jsem požádal přítele – právníka o ošetření eventuální kupní smlouvy s tím, že v žádném případě nechci s RK uzavírat předkupní či rezervační smlouvu – důsledek recenzí. Makléř mne však neustále tlačil k podpisu a zaplacení rezervace, prý je mou povinností respektovat metodiku firmy. Když jsem namítl, že jako zákazník a ten, který přínáší jeho firmě peníze nic takového respektovat nemusím, došel mi mail, nad kterým mi zůstal rozum stát. Odpověď makléře této RK jsem si dovolil zkopírovat : „děkuji za zprávu a Vaše rozhodnutí respektuji. Pan prodávající je náš klient. Vy jste jen a jen zájemce, takže pokud nerespektujete náš postup, bohužel se nedohodneme. Vy jste mi napsal, že rezervační smlouvu nevyžadujete, ale jestli ji vyžaduje prodávající nebo RK Vás již nezajímalo. Byl jsem ochotný ustoupit, podepsat rovnou kupní smlouvy. Pořád ale s právníkem nejste spokojeni.“ Rychle jsem vycouval a pozemek ani MM reality už nechci vidět.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
michal.sklenar
15.1.2018
*
*
*
*
*

Rád bych poděkoval paní Márové z M&M REALITY za bezvadný a rychlý servis při koupi bytu. Sklenář

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
blanes.1966
7.10.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den,kontaktoval mě pan makléř z pobočky v Tachově na základě mého inzerát,kde bylo napsáno,že není určený pro Rk,když se představil tak jsem zopakovala,že si nepřeji prodej s realitní kanceláří a že se s ním budu bavit jen pokud zastupuje zájemce,pán mě ujistil,že zájemce má a domluvil si schůzku,na kterou dorazila jeho spolupracovnice,znovu jsem řekla,že nemám zájem o prodej prostřednictvím RK a světe div se o několik týdnů jsem objevila svůj pozemek na stránkách M&M realit a o 100tis.dražší než je moje cena.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
pe206
26.9.2017
*
*
*
*
*

I přes výslovnou formulaci v soukromém inzerátu RK nevolat mne makléř této realitky obtĕžoval. JS

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jarmila.krpalkova
1.9.2017
*
*
*
*
*

1.9.2017 Krpálková Jarmila Žatec Přes M M reality jsem realizovala dvě akce souběžně. Koupě bytu 1 1 a prodej bytu 1 3. Mé poděkování patří slečnám makléřkám K. Weberové a M. Mrkosové z kanceláře Žatec. Profesionálním přístupen a příjemným jednáním se v krátkém čase podařilo zrealizovat obě akce. Tuto realitní kancelář doporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
iwana
17.8.2017
*
*
*
*
*

nedávno jsem se rozhodla prodat byt v a vybrala si společnost MMreality, a paní ing. Strnadovou z Plzně. Realita ukázala, že jsem udělala velmi dobře. Paní makléřka byla velmi ochotná, vstřícná, ve všem mi poradila a pomohla. Obchod se zrealizoval rychle a hlavně úspěšně. Tím to bych jí chtěla moc poděkovat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Krakovská 1675/2
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • mapa